Vélemények

"Elég sok baj van nálam a "toronyban". Először a tériszonnyal fordultam Fruzsinához és már az első alkalom után érezhető volt némi változás.

Azóta ez csak fokozódott. Már felmentem egy két vár tetejére és kilátóba. Csak ajánlani tudom a módszert és Fruzsinát :)"

Prókay Nikolett


"Nincs idő a stresszre :)  Nem tehettem meg én sem, hogy egy nehéz szakítás feldolgozásának fázisai maguk alá temessenek, és hogy emiatt esetleg kiessek a munkából... Igazából már az első terápiás órán hatalmas terheket dobtam le, pár alkalom után pedig megváltozott az önértékelésem, természetesen pozitív irányba :) Fruzsi módszere gyors megoldást kínál az érzelmi gócok, a nagy feszültségek kioldására, mindemellett feltárja, hogy ezek valójában miből is táplálkoznak."

Gombár Krisztina

"Szuper módszer és Fruzsi szuper coach! Énekléssel és élő-előadással kapcsolatban akadt több problémám, amiket egy-két kezelés alatt fel tudtunk oldani! Nagyon sokat segített!."

Kelemen Ákos

Firkin band

"Baromi érdekes technika, szerintem mindenkinek érdemes kipróbálni! Nekem minden alkalommal kicsit fura érzés volt dolgozni Fruzsival, és "várni a csodát", amiről igazából nem is nagyon tudtam, hogy pontosan milyen lesz, lesz-e változás. Mi főleg munkával kapcsolatos stresszel foglalkoztunk. A munkám nem változott, a stresszfaktorok továbbra is jelen vannak, viszont Fruzsinak köszönhetően már nem stresszelnek, csak szimplán jelen vannak a mindennapjaimban. Nagyon hálás vagyok ezért, csak ajánlani tudom!🙏🏼"

Baticz Belián


"Hatékony módszer, kiváló Coach, csak ajánlani tudom!
Elég sokrétű problémával indultam el az úton, s már az első néhány alkalom után érezhető volt a változás. Készséges, csupaszív emberre találtam, aki mindent megtett annak érdekében, hogy segítő kezet nyújthasson :)"

Juhász-Bellon Mónika

"Sokáig küzdöttem pánikbetegséggel, a szorongás és alvás-zavar pedig mindennapos probléma volt az életemben.
Már az első pillanatttól, ahogy megismertem Fruzsit, hittem abban, hogy a közös munkánk eredményes lesz, amit aztán rövidesen tapasztalhattam is.
Néhány alkalom után éreztem magamban a változást, sokkal felszabadultabb é nyugodtabb lettem. Az alvás problémáim megszűntek, a korábban stresszesnek vált helyzetekben pedig magabiztos tudtam maradni.

Ezúton is köszönöm Fruzsi, hogy szakértelmeddel, türelmeddel és hatalmas szíveddel segítettél nekem! :)

Mindenkinek bátran ajánlom Fruzsit és ezt a nagyszerű módszert is!"

Balatoni Barbi

"Sokáig küzdöttem folyamatos szorongással, a stressz állandó társam volt. Több orvosnál is jártam, részt vettem különböző terápiákon is. Fruzsi gyermekkori barátomként, felvázolta előttem ennek a technikának a lényegétés pozitív hatásait. Bátorságomat összeszedve belevágtam.

Az első alkalomtól kezdve szignifikáns változásokat észleltem. Kevesebbet gondoltam rossz dolgokra, a szorongásom ritkult. A légzésem nyugodtabb lett és a szívverésem is a legstresszesebb helyzetekben is egyenletes tudott lenni. A régi nyomasztó emlékek a múlté és nem csak lelkileg érzem sokkal könnyebbnek magam. Habár még sok munka vár rám, Fruzsi kitartásával és a módszere segítségével látom a kiutat a sötétségből :) :)
Csak ajánlani tudom a módszert -kortól, nemtől függetlenül - és természetesen Fruzsit is :)"

Zsigmond Petra

"Pár alkalommal voltam Fruzsinál, még sok évekkel ez előtt, amikor még csak tanulta a módszert, de így is érdekes volt látnom, mennyire különbözik az én általam ismert analitikus terápiától. Tehát akkor különösen ajánlom, ha valaki más megközelítésre vágyik, Fruzsi nagyon kedves, türelmes és empatikus, így biztosan jó kezekben lesz :)"

Csiba Annamária


"Öt alkalommal voltam stresszoldáson pánikbetegséggel kapcsolatos problémáim miatt.Számomra nagyon hatásos volt a kezelés! A gyógyszereimet sikerült csökkenteni, a közérzetem sokat javult, a problémák nagy része rendeződött. Fruzsina szakmai felkészültsége és a pácienssel szembeni türelme, megértése, odafigyelése is segítette a gyógyulási folyamatot. Akinek hasonló gondjai vannak szívből tudom ajánlani a Stressz Stoppot Fruzsinával."

L.I.